E-ISSN: 2619-9467

Cover    
Year 1994 - Volume 4 - Issue 2

Open Access

Peer Reviewed

ARTICLES
2168 Viewed815 Downloaded

Late Postpartum Eclampsia: A Case Report
Geç Postpartum Eklampsi: Bir Vaka Takdimi

Full Text PDF  
Turkiye Klinikleri J Gynecol Obst. 1994;4(2):102-3

Article Language: TR
Copyright Ⓒ 2020 by Türkiye Klinikleri. This is an open access article under the CC BY-NC-ND license (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/)
ÖZET
Amaç: Postpartum eklampsi saptanan bir hastanın araştırılması. Çalışmanın Yapıldığı Yer: Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Hastanesi, Ankara. Materyel ve Metod: Preeklampsinin tüm klinik ve laboratuvar özelliklerini taşıyan bir kadında postoperatif 5. günde konvülziyonlar görüldü ve bu vaka gözden geçirildi. Bulgular ve Sonuç: Postpartum 5. günde bile olsa konvülziyon geçiren bir hastanın ön tanısında eklampsi gözönüne alınmalıdır.
ABSTRACT
Objective: To present a case with postpartum eklampsia. Institution: Dr. Zekai Tahir Burak Maternity Hospital, Ankara. Material and Methods: In a woman in whom the clinic and laboratory features fulfils the characteristics... of preeclampsia, convulsions occured on the fifth postoperative day. This case has been reviewed. Finding and Results: Eclampsia should be kept in mind in the differential diagnosis of convulsions even on the fifth postoperative day.