E-ISSN: 2619-9467

Cover    
Year 1997 - Volume 7 - Issue 1

Open Access

Peer Reviewed

EDITORIALS
1882 Viewed

Editorials
Sayı Editöründen


Article Language: TR
Copyright Ⓒ 2020 by Türkiye Klinikleri. This is an open access article under the CC BY-NC-ND license (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/)
İlk sayısını Temmuz 1991?de yayınladığımız derginizde kuruluşundan beri sizlerin de yakından izlediğiniz gibi editör yardımcılığı görevini diğer arkadaşlarımla birlikte yürütmekteyim.

Bir işi gerçekten iyi yapabilmenin baş koşulu o işi gerçekten sevmek ve cansiperane çalışmaktır. Derginizi ülkemizde ve uluslararası arenada yüksek performanslı belli bir düzeye çıkarmak için elimizden gelen herşeyi yapmaya çalıştık. Üzülerek de olsa bazı yazıları kabul edemedik, bazı yazılarınızda da sizi külfete ve strese sokan düzeltmeler istedik. Sebebi hep daha iyiyi bulabilme isteğimizdendir.

Mülazım hocamız ile editörlüğü süresinde büyük bir gönül huzuru içinde çalıştık. Bizlerin fikirlerine herzaman değer vererek çalışmalarımızda daima teşvik etti. Deyim yerinde ise o camiamızın lokomotifidir. Dergimiz editörlüğü yanında, Anabilim Dalı Başkanlığı, Türkiye İnfertilite Vakfı Başkanlığı, Türk Fertilite Dergisi ve Güncel Obstetrik ve Jinekoloji Dergisi editörlüğünü de yapmaktadır. Bütün bu anlattıklarımızdan başka ulusal ve uluslararası kongreler ve kurslar düzenlemekte veya aktif olarak bizzat rol almaktadır. Bu bakımdan editörlük görevini bırakmayı uygun bulmuştur. Daha doğrusu bayrağı bize devretmiştir. Bundan sonra da her sıkıntımızda ilk başvuracağımız adres yine Mülazım hocamız olacaktır. Bu zorlu ve mesuliyetli görevi devralırken, mesai arkadaşlarımın ve siz meslekdaşlarımın herzaman yanımda olacağının bilinci içindeyim.

Saygılarımla...

Prof.Dr.Haldun GÜNER